Woensdag 24 en donderdag 25 juli

0 Comments

24 juli van Logroño naar Ventosa.

20 km ☀️ 40C

Ik vertrek wat later dan gepland. Na anderhalf uur lopen kom ik aan de rand van Logroño bij een mooi recreatiepark. Daar heb ik en koffiepauze en geniet van het zwanenkoppel en de 5 jongen bijna voor mijn neus Ze liggen te eten, waggelen een paar stappen en ploffen weer neer. Ik zit nu in de regio Rioja en kom dan ook veel wijngaarden tegen. De druiven doen het goed. Ik kom ook veel olijfbomen tegen. Ik had tot Najéra willen lopen, maar om 14.15 stop ik vanwege de hitte bij Ventosa.

25 juli van Ventosa naar Cirueña.

26 km ☀️38C

Vandaag om 6.15 uur vertrokken. Het is een prachtige zonsopkomst. Nàjera is een mooie middeleeuwse stad tegen de terrakleurige rotswanden aan de Rio Najarilla. Later maken de wijnvelden plaats voor graanvelden. Ik had naar Santo Domingo de la Calzada gewild, maar ook nu doet de hitte me besluiten 5 km eerder te stoppen. Ik kom terecht in een herberg met niet zo’n vriendelijke hospitalero. Ik begrijp dat ik alleen om 6.00 uur kan ontbijten. Ik eet samen met de Duitse Andrea s’avonds in de herberg. Er slaapt ook nog Franse dame in de herberg.

veel wijngaarden
Wat heb ik ineens lange benen
Nàjera
Voorbij Nájera
Cirueña

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *